Gyakran ismételt kérdések

Garancia

Garancia

Mit kell tennem, ha rossz terméket kapok?

Annak ellenére, hogy alaposan ellenőrizzük az árukat, előfordulhat, hogy hibás terméket kap a vásárló. Ha ez történik, és a hibaért a forme.hu a felelős, akkor az árut kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárat. Kérjük, ne küldje vissza az árut értesítés nélkül, hanem jelezze nekünk az e-mail címen (info@forme.hu) a hibát és a rendelési tranzakciószámot. Az ügyfélszolgálati munkatársak rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az e-mail-ben meg kell adni a nevét, a rendelési azonosítót vagy számlaszámot, a panasz rövid leírását, valamint mellékelni kell egy képet a hibás árukról.

Mit kell tennem, ha nem jó a méret?

Mivel a megrendelt áruk egyedileg készülnek, ezért korlátozottan lehetséges az áruk cseréje. Azonban fontos, hogy elégedett legyen a vásárló, ezért ha szeretné az árut más méretben megkapni, akkor a pólónak az anyagárát számítjuk fel (az üres termék árát). Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@forme.hu e-mail címen, és mi további információkat küldünk.

Van-e elállási jogom?

Az általunk készített áruk a vásárló igényei alapján készülnek, így nem értékesíthetők más vásárlóknak. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet  29. paragrafusa alapján nem lehet elállni az ilyen típusú termékek vásárlásától.

Szerzői jogok

A vevők által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga továbbra is az általuk birtokoltak. A forme.hu nem jogosult ezeket a mintákat saját pólóiból használni, csak ha erről előzetesen megállapodás születik a vevővel vagy partnerrel.

A pólóboltokban megjelenő tartalomért (beleértve a mintákat, feliratokat, képi anyagokat) kizárólag a pólóboltok tulajdonosai felelősek. Ez azt jelenti, hogy a partnerbolt tulajdonosa biztosítja a Forme.hu  arról, hogy a pólóboltjában megjelenő tartalom semmilyen formában nem sérti harmadik fél jogait és felhasználásuk nem liszenszhez, jogdíjhoz, szabadalomhoz kötött. Továbbá a minták tartalma a törvényi szabályozásokkal összhangban van, különösen a fiatalkorúakra vonatkozó jogszabályokkal, nem ütközik büntetőjogi tilalomba. Ellenkező esetben a forme.hu-nak jogában áll a partnerbolt tartalmát teljes egészében ennek megfelelően eltávolítani.