Gyakran ismételt kérdések

Hol található az üzletetek?

Hol található az üzletetek?

Nyíradony központjában (Debrecen mellett) találtok meg minket és üzletünket.

MILYEN MÓDSZERREL KÉSZÜLNEK A PÓLÓITOK?

MILYEN MÓDSZERREL KÉSZÜLNEK A PÓLÓITOK?

A legmodernebb digitális technológiával dolgozunk, kifejezetten a DTG (Direct-to-Garment) nyomtatással, melyhez a legmodernebb Epson ipari textilnyomtatókat alkalmazzuk., ami lehetővé teszi a folyamatos gyártást, és nagyobb példányszámokat is rövid idő alatt elkészíthetünk.

Ebben a technológiában a nyomat közvetlenül a pólóra kerül, majd a préselési folyamat során szinte a szálakba épül a fehér pólón, így a minta észrevehetetlen, miközben kiváló mosásállóságot és légáteresztést biztosít.

Amikor színes vagy fekete pólót nyomtatunk, először egy fehér festékréteg kerül a pólóra, majd ezt követően a többi szín. Ebben az esetben a nyomat érezhető, de nem vastag vagy zavaró, és a mosásállósága messze felülmúlja a sima fóliás felvasalós olcsóbb megoldásokat.

Milyen márkákkal dolgoztok?

Milyen márkákkal dolgoztok?

Leginkább a Gildan Premium termékeivel, illetve Sol's premium  pólókkal  dolgozunk. Fontos, hogy a nyomtatási technológiáink miatt csak gyűrűfonással készült, sűrűszövésű minőségi anyagokot használunk. Pulóvereink a JustHoods márka képviselői Ez egy nagyon minőségi és vastag anyagú termékcsalád mely pólóinkhoz hasonlóan Pamutból készülnek, Poliésztert csak a belső bolyhos réteg tartalmaz.

Hogyan mossam, vasaljam a pólót?

Hogyan mossam, vasaljam a pólót?

Pólóink és a pulcsik még 50 mosás után is megőrzik kopásmentességüket, kimagasló mosásállóságuk a gyártás során alkalmazott ipari DTG nyomtatásnak és  hőkezelésnek köszönhető.  Ajánlott hőmérséklet a pólóink mosásához 30-40 °C, különös figyelmet kell fordítani a színes pólók mosásakor, hogy ne lépje túl ezt a hőfokot. Mindig fordítsd ki  a pólókat mosás előtt, és ugyanezt alkalmazd a vasalásnál is, mivel a pólón lévő minta magas hőhatásnak van kitéve, és így megelőzhetőek az esetleges sérülések. Ha szeretnéd sokáig megőrizni őket, kerüld a szárítógépet vagy használj extra kíméletes módot!

Nem találtam pont olyan mintát amit kersetem ?

Nem találtam pont olyan mintát amit kersetem ?

Használd tervezőnket, és alkoss vagy töltsd fel saját képeted grafikádat :) Probléma megoldva :D