Gyakran ismételt kérdések

Csatlakozás, Ki tölthet fel grafikát az oldalra?

Csatlakozás, Ki tölthet fel grafikát az oldalra?

Bárki, aki regisztrál az oldalunkon, regisztrációnál alul jelöld be (Szeretnék grafikus (partner) profilt igényelni) jelölő négyzetet. Az első esetben a grafikának egy szűrőn kell átesnie, amely garantálja, hogy kizárólag magas minőségű motívumok kerüljenek fel az oldalra. Ha az első minta megfelel a követelményeknek, akkor ezt követően szabadon lehet további mintákat feltölteni, melyek azonnal láthatóvá válnak az oldalon

Hogyan lehet feltölteni grafikát?

Hogyan lehet feltölteni grafikát?

A minta feltöltés a partnerprofilodból történik, a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb rendszerben

Miért töltsek fel grafikát?

Miért töltsek fel grafikát?

Ha valaki a te grafikádat választja ki, akkor jutalék jár neked a termék eladása után. Ezáltal számodra egy kiváló bevételi lehetőség nyílik meg, kezdetben kiegészítésként, de később akár fő bevételi forrásként is számíthatsz rá.

Milyen összegű jutalék?

Milyen összegű jutalék?

 

A jutalék mértéke  mintánként Bruttó 350 Ft 

/ezt az összeget látod a partner profilodban! A ténylegesen kifizetésre kerülő jutalék összege eltérhet az itt feltüntetett összegtől./  

jutalék kifizetésének két opciója van.

1. Cég / Egyéni vállalkozó esetében

Ha te magad cégként vagy vállalkozóként regisztrálsz, akkor számla ellenében kapod a kifizetést. A jutalék összege bruttó tehát a ténylegesen kifizetett összeg a cég adózási formájától függ.

2. Magánszemély esetében

Ha magánszemélyként regisztrálsz az oldalra, az eladott termékek esetében saját könyvelőnk végzi a bérszámfejtést, és mi vállaljuk az adó és járulékok befizetését. Ennek eredményeként a bruttó minta jutalék összegéből  már előre levonásra kerülnek az adók és járukékok, így a fenmaradó adózott összeg teljes egészében a tiéd lesz. Tehát a ténylegesen utalt jutalék magénszemélyeknek: A bruttó minta jutalék melyet a partnerprofilodban látsz  melyből levonásra kerül a bérszámfejtés költsége és a külömböző Adók és járulékok! Te már a levont összeget fogod kézhezkapni.

Hogyan követhetem nyomon az eladásokat? Hol láthatom mennyit kerestem?

Hogyan követhetem nyomon az eladásokat? Hol láthatom mennyit kerestem?

Bejelentkezést követően a grafikus profilodban a pénzügyeknél láthatod az egyenlegedet. Itt lehetőséged van megtekinteni részletesen az értékesítéseket.