Partnerprogram

REGISZTRÁLOK

KÖTELEZETSÉGEK NÉLKÜL!

Díjmentesen! Nincsennek kezdeti költségek és minden részlet teljesen átlátható. Kizárólag a piacon legjobb árakon és kifogástalan minőségű termékekkel várunk.

KIEMELKEDŐ JUTALÉK! 10%

Itthoni viszonylatban kiemelkedő 10%-os jutalékokkal várunk! Az elért profit kizárólag azon múlik, hogy mennyi mintát és terméket értékesítesz a webáruházunkban. Itt is igaz, a kiemelkedő minták garantáltan kiemelkedő kiegészítést nyújtanak neked!

MINŐSÉGI TERMÉKEK

Hosszú évek tapasztalatával és több  10.000 elégedett vásárlóval a hátuk mögött! Kiváló minőségű termékeket készítűnk melyeket mi is szívesen viselünk és 100%-os elégedettséget garantálunk.  Közös célunk a sikeres együttműködés!

Milyen mértékű jutalék?

A jutalék mértéke: 10% minden a te grafikával ellátott, eladott termék után.

/ezt az összeget látod a partner profilodban! A ténylegesen kifizetésre kerülő jutalék összege eltérhet az itt feltüntetett összegtől./

Példa: Egy póló után Bruttó 489 Ft, egy kapucnis pulcsi után Bruttó 999 Ft jutalék szerezhető.

A jutalék kifizetésére két lehetőség áll rendelkezésre.

1. Cég / Egyéni vállalkozó esetén:

Amennyiben cégként vagy vállalkozóként regisztrálsz, a kifizetés számla ellenében történik.

A jutalék összege bruttó tehát a ténylegesen kifizetett összeg a cég adózási formájától függ.

2. Magánszemélyek számára:

Ha magánszemélyként regisztrálsz az oldalra, az eladott termékek esetében saját könyvelőnk végzi a bérszámfejtést, és mi vállaljuk az adó és járulékok befizetését. Ennek eredményeként a bruttó minta jutalék összegéből  már előre levonásra kerülnek az adók és járukékok, így a fenmaradó adózott összeg teljes egészében a tiéd lesz. Tehát a ténylegesen utalt jutalék magénszemélyeknek: A bruttó minta jutalék melyet a partnerprofilodban látsz  melyből levonásra kerül a bérszámfejtés költsége és a külömböző Adók és járulékok! Te már az adókkal és járulékokkal csökkentett összeget fogod kézhezkapni.

A pontos részleteket lent A Partner ÁSZF ben találod!

Partner - Általános Üzleti Feltételek

A GIFT FOR ME  Kft. Általános Üzleti Feltételei a Grafikus - Partnerprogramra vonatkozóan.

(Továbbiakban: Partner-ÁÜF)

A)       A szerződés tartalma

1) Szerződő felek

Jelen szerződéskötés keretein belül az Ön üzleti partnere minden esetben a Gift for me Kft. (a továbbiakban forme.hu néven szerepel), amit Szokolai Attila (tulajdonos) képvisel. A forme.hu-val szerződni kívánó félre továbbiakban Partnerként hivatkozunk.

2) A szerződés tárgya 

1) A forme.hu partnerprogram keretein belül a következő tevékenység végezhető:

Webáruház (Saját minták, grafikák értékesítése a forme.hu webáruházában külömböző termékeken pl. Póló)

Amennyiben részt kíván venni a forme.hu Partnerprogramjában , akkor az alábbi Partner-ÁÜF-öt el kell fogadnia.

3) A Partner-ÁÜF-ben szereplő kifejezések

„Termékek" alatt azokat a termékeket értjük, amiket a forme.hu harmadik félnek értékesítésre kínál.

„Minták" alatt azokat, a Partner tulajdonában lévő vizuálisan megjelenő grafikákat, műveket értjük, amiket a forme.hu felületein eladásra kínál.

A partner „Mintajutalékot" kap minden egyes sikeresen eladott Végtermék után, amin a Partner mintája szerepel.

„Végtermék" alatt a forme.hu által készített termékek és a forme.hu, a Partnerek vagy a végfelhasználók által rendelkezésre bocsátott minták vagy feliratok kombinációját értjük.

A „Partnerfiókban" egy olyan felületet, ahol megadhatod a partneradataidat, nyomon követheted a mintáidat, statisztikáidat, jutalékaidat, eladásaidat és a partnerboltjaidat, igényelheted a megszerzett jutalékokat. Minden egyes Partnerfiók egyedi.

Jutalékban részesülsz minden sikeres eladás után. Sikeres eladásnak tekintjük, ha a vevő a megrendelést követően a megrendelt végtermékeket megkapta, és a vételárat teljes egészében kifizette. A rendelés nem kerül sztornózásra, és a rendelésben szereplő termékek nem kerülnek visszaküldésre az ÁÜF-ben meghatározott módon.

4) Partnerré válás folyamata

Az első lépés a Partnerré válás felé a partnerfiók megnyitása. Ehhez szükséges kitöltenie a regisztrációs űrlapot és elfogadnia a „Partner-ÁÜF” feltételeit. Majd cégünk az adatok helyességét ellenőrive aktivála az ön partner fiókját. Amennyiben ezt követően feltölt egy mintát a webáruházba máris a forme.hu  hivatalos partnerévé válik.

A partnerfiók tartalmáért teljes mértékben a Partner felel, így köteles gondoskodni arról, hogy az adatok helyesen és hiánytalanul legyenek megadva, és az esetleges változásokat haladéktalanul frissítse. Különösen fontos a helyes számlázási adatok és kifizetési mód megadása. Továbbá rendelkeznünk kell egy érvényes e-mail címmel, amelyen keresztül kapcsolatot tarthatunk Önnel.

Amennyiben kétségek merülnek fel a Partner által megadott adatok helyességét illetően, fenntartjuk a jogot, hogy a kifizetéseket tisztázásig visszatartsuk.

A Partner hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok nyilvánosan is megjelenjenek. Továbbá elfogadja, hogy a Partnerfiókban a Designernév alatt megadott név nyilvánosságra kerüljön a Piactéren. Ezenkívül beleegyezését adja ahhoz, hogy az általa üzemeltetett Partnerboltok láblécében szerepeljenek a számlázási adatokban szereplő Név (Cégnev), cím és e-mail cím

5) Ügyfelekkel kapcsolatos rendelkezések

A forme.hu partnerei a webshopon keresztül vásároló ügyfelek automatikusan a forme.hu ügyfelei lesznek. A vásárláskor kizárólag a forme.hu és a végfelhasználó között jön létre jogviszony, függetlenül a Partner és a végfelhasználó között esetlegesen fennálló kapcsolattól. Ennek eredményeként a végfelhasználókra kizárólag a forme.hu üzleti feltételei, szabályai és irányelvei vonatkoznak, beleértve az ügyfélszerződéseket, ügyfélkezelést és termékértékesítéseket is.

A forme.hu fenntartja magának a jogot a szabályok, termékárak és rendelkezésre állás szintjének bármikori megváltoztatására.

A végtermékek gyártásáért, szállításáért és ügyfélszolgálatáért teljes mértékben a forme.hu vállal felelősséget. Ahhoz, hogy ezt biztosítsa, fenntartja a jogot, hogy rendeléseket elutasítson, ha azoknak technikai vagy logisztikai akadályai vannak. Ugyancsak elutasítjuk a rendeléseket, ha úgy gondoljuk, hogy a teljesítésük törvénybe ütközik, vagy megsérti harmadik személyek jogait.

Az ügyfelekkel való zavartalan kommunikáció érdekében a forme végzi a kapcsolattartást.

6) Partnerfiók és Partneradatok

A Partner hozzájárul ahhoz, hogy a forme.hu tárolja és kezelje a Partnerfiókban megadott adatokat. Ezek közé tartoznak:

 • A designer-profilban megadott adatok, mint például a Designernév és Profilkép.
 • A kifizetéshez szükséges személyes adatok, mint például a Bankszámla és Paypal fiók adatok.
 • A számlázási adatoknál megadott összes személyes információ.
 • Az eladásokhoz és jutalékokhoz kapcsolódó adatok.

A Partnerfiókban elérhető lesz egy statisztika, amely tartalmazza a sikeres eladásokat és a Partner által termelt jutalékokat.

Fontos tudni, hogy a belépési adatokat (emailcím és jelszó) bizalmasan kell kezelni, és nem szabad harmadik fél számára hozzáférhetővé tenni. Ha bármilyen módon tudomást szerez arról, hogy az adatok illetéktelen kezekbe kerültek, azonnal változtassa meg a jelszavát, és értesítsen minket erről.

Amennyiben a Partner adataiban - legyen az személyes vagy a kifizetésekkel kapcsolatos - változás következik be, köteles írásban jelezni ezt nekünk a info@forme.hu emailcímen, legkésőbb 8 munkanapon belül.

A forme.hu időről időre információkat fog küldeni email formájában a Partnereknek. Ezekben az emailekben fontos változásokkal kapcsolatos információk, tippek, szervízjelentések vagy egyéb lényeges üzenetek szerepelhetnek. A Partner-ÁÜF elfogadásával a Partner hozzájárul ahhoz, hogy ilyen tájékoztató emaileket kapjon.

1) A webáruház működése

A Partner mintái csak akkor jelenhetnek meg a webáruházban, ha betartják az alábbi előírásokat:

A webáruházba feltöltött mintákat a Partner több csatornán értékesítheti. Az aktiválás után a Végfelhasználók megtalálhatják ezeket a forme.hu webáruházában.

A forme.hu nem köteles elfogadni és megjeleníteni az összes mintát, amit a Partner rendelkezésre bocsát. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint elutasítsunk mintákat, vagy korlátozzuk az értékesítési csatornákat. Ez különösen igaz olyan minták esetén, amelyek esetleg harmadik fél jogait sértik, vagy azok megjelentetése törvénybe ütközik.

2) Jutalék elszámolás a webáruházban

Minden olyan Végtermék eladása után, ahol a Partner mintája szerepel, a Partner jogosult egy Mintajutalékra.

A Mintajutalék összege 10% a partner grafikájával ellátott, eladott termék után.

D) Általános rendelkezések a Partnerprogramban

1) Árak és Termékkínálat

A forme.hu nakk teljes joga van a termékek és minták árainak megváltoztatására, a termékkínálat szűkítésére vagy bővítésére.

2) Minták szerzői jogai

A Partner által rendelkezésre bocsátott tartalmak tulajdonjogai teljes mértékben a Partnernél maradnak:

 • Feltöltött minták
 • Mintaleírások
 • A Partnerbolt kialakításához felhasznált logók és grafikák

A Partner vállalja a felelősséget a feltöltött tartalmakért, és biztosítja a forme.hu-t arról, hogy a rendelkezésre bocsátott minták jogai a forme.hu számára felhasználhatóak, beleértve a felhasználói, nyilvánosságra hozatali és sokszorosítási jogokat. Ezen felül kijelenti, hogy jogosult a forme.hu-n keresztül értékesíteni, forgalmazni és sokszorosítani a mintákkal ellátott forme.hu termékeket.

A Partner egyúttal nyilatkozik arról, hogy a minták használatával kapcsolatosan nincsenek olyan információi, amelyek szerint harmadik fél jogai sérülnének.

A Partner garanciát vállal arra, hogy a pólóboltjában megjelenő tartalom nem sérti semmilyen módon harmadik fél jogait, és nem igényel licencet, jogdíjat vagy szabadalmat. Továbbá, megerősíti, hogy a rendelkezésre bocsátott minták összhangban vannak a vonatkozó törvényi szabályozással, különös tekintettel a fiatalkorúakra vonatkozó jogszabályokra, és nem ütköznek büntetőjogi tilalomba.

Ha a forme.hu -hoz hasonló jogsértéssel kapcsolatos bejelentés érkezik, a forme.hu jogosult eltávolítani a Partner webes tartalmát vagy annak egy részét ennek megfelelően.

A Forme.hu-nak joga van elutasítani a Partner által rendelkezésre bocsátott mintákat, ha azt gyanítja, hogy a Partner-ÁÜF bármely rendelkezése sérül.

A Partner nem vállal felelősséget a forme.hu által rendelkezésre bocsátott mintákért és grafikai anyagokért.

Amennyiben a Partnerhez jogsérelemmel kapcsolatos bejelentés érkezik a bolt tartalmait illetően, köteles azonnal értesíteni erről írásban a forme.hu-t.

3) Reklámozás

A forme.hu jogosult a Partner által rendelkezésre bocsátott mintákat felhasználni saját weboldalának reklámozására, valamint a forme.hu más reklámozási tevékenységeiben. A forme.hu a Partnerre  referenciaként hivatkozhat, megadva a designernévet, profilképet vagy a boltelérést. Ugyanakkor hangsúlyozzuk, hogy ezek közzététele nem kötelező és a forme.hu döntésének van alávetve.

4) Jutalék kifizetés

A Partnernek az első jutalék kifizetése előtt kötelező kitölteni a számlázási adatokat. A szerződő fél lehet jogi személy vagy magánszemély.

A számlázási adatok megadása során a Partner választhat az alábbi lehetőségek közül:

 1. Magánszemély: Jogilag nem önálló személyek, magánszemélyek.
 2. Alanyi adómentes (0% ÁFA): Jogilag önálló személyek, akiknek alanyi adómentes adóalanyként lehet kibocsátani számlát.
 3. Cég (27% ÁFA): Jogilag önálló személyek, akik áthárított ÁFÁ-t tartalmazó számlát kibocsátásra jogosultak.

A sikeres eladások után jóváírt jutalék összegét a forme.hu elérhetővé teszi a Partnerek számára forme.hu partner profilom menüpont altt. A felhasználható egyenlegen látható összeg minden esetben bruttó összeg. Fontos tudni, hogy a ténylegesen kifizetésre kerülő jutalék összege eltérhet az itt feltüntetett összegtől. A tényleges kifizetések az alábbiak szerint alakulnak:

Magánszemély esetén:

A jutalékok kifizetése évente kétszer történik:

Az első időszak (január, február és március hónapok) lezárása április elején történik, és az adminisztrációs folyamatok után az utalásokat április második felében kezdjük el.

A második időszak (április, május, június, július, augusztus és szeptember hónapok) lezárása október elején történik, és a kifizetések október második felében utalásra kerülnek.

A fennmaradó időszak (november és december hónapok) a következő évi első kifizetésnél kerül elszámolásra és utalásra.


A levonások magánszemélyeknél az alábbiak szerint alakulnak:

 • bruttó jutalék összegéből először levonásra kerül az ÁFA.

  Ezt követően a bérszámfejtési díjat is levonják.

  Ezután a kötelező járulékok és adók kerülnek levonásra. Ezek az összegek egyénenként eltérhetnek, attól függően, hogy életkori kedvezmény vagy a 10%-os költséghányad nyilatkozat került alkalmazásra.

  Magánszemélyként a Partnernek lehetősége van kérni, hogy az önálló tevékenységből származó bevétel (megbízási díj) adóelőlegének megállapítása során a 10 százalékos költséghányad alkalmazását vegyék figyelembe. Ehhez évente a megadott linken elérhető Adóelőleg-nyilatkozat költségekről dokumentumot kell elküldeni a info@forme.hu emailcímre: https://nav.gov.hu/ado/adoeloleg_nyilatkozat_2022

  A magánszemélyként kifizethető jutalék mértéke maximalizált, hogy megfeleljen a jogszabályoknak. Ha a magánszemély Partner jutaléka meghaladja ezt az összeget, akkor a maximálisan kifizethető összeget fizetik ki a Partnernek, és a fennmaradó többletjutalékot az adott év zárásánál számolják el. Ebben az esetben a magasabb járulékokat minden esetben könyvelővel egyeztetve határozzák meg.

  A magánszemélyes Partnerek jutalékait a forme.hu automatikusan elszámolja és kifizeti a fent megadott időszakban. Köztes időszakban nincs lehetőség kifizetésre. A minimális kifizetés összege bruttó 20.000 Ft, és a kifizetés banki átutalással történik.

  Ha a Partner nem adja meg helyesen az adatait a rendszerben, vagy nem küldi el a fent említett nyilatkozatot a kifizetési hónap 10. napjáig, akkor a jutaléka nem kerül kifizetésre abban a kifizetési ciklusban.

Alanyi adómentes (0%ÁFA):

A Partnernek lehetősége van minden hónapban igényelni a jutalék kifizetését az adott hónap első 7 napjáig, kivéve decemberben, amikor nincs kifizetés. Tehát januártól novemberig havonta igényelhető a jutalék.

A számlákat a teljesítési igazolás alapján az info@forme.hu emailcímre várják 15 napos határidővel, vagyis a kifizetések a tárgyhónap végéig kerülnek kiutalásra.

Jutalékkifizetésnél az alanyi adómentes Partner esetén a felhasználható egyenlegnél látható összegből levonásra kerül a 27% ÁFA. Az így kapott nettó összeg kerül kifizetésre egy 0%-os Áfatartalommal rendelkező számla ellenében.

A kiállított számlán a szolgáltatás megnevezésénél "Üzletszerzési jutalék" szerepeljen, amelyre a Partnernek szüksége van.

Cég (27%ÁFA):

A jutalék kifizetése lehetőség van minden hónap első 7 napjában, kivéve december, amikor nem történik kifizetés. Ezért a januártól novemberig terjedő időszakban havonta igényelhető a jutalék kifizetése.

Miután a kifizetési igénylést elküldte a Partner, a forme.hu ellenőrzi, hogy teljesülnek-e a kifizetéshez szükséges feltételek. Az ellenőrzés eredményétől függően a forme.hu elfogadja vagy visszautasítja a kifizetési igénylést.

A számlákat az info@forme.hu emailcímre várják 15 napos határidővel, így a kifizetések a tárgyhónap végéig kerülnek kiutalásra.

A jutalékkifizetéskor a 27% ÁFÁ-t tartalmazó számlát kiállító cégnél a felhasználható egyenlegen látható teljes bruttó összeg kerül kifizetésre.

A kiállított számlán a szolgáltatás megnevezésénél a "Üzletszerzési jutalék" kifejezést kell a Partnernek feltüntetnie.

A jutalékok kifizetésére kizárólag a Partner ÁÜF-ben leírt módon van lehetőség. Ha a Partner nem teljesíti a kifizetéshez szükséges feltételeket, hiányosan vagy helytelenül adja meg az adatokat, akkor a forme.hu jogosult a kifizetési igénylést visszautasítani és a szükséges adatok pótlásáig, vagy a kifizetéshez szükséges feltételek teljesítéséig a jutalékokat visszatartani.

Az alanyi adómentes és céges Partnerek számára a jutalékok elszámolása és kifizetése a Partner kérésére történik. A kifizetést a Partnerfiókban a kifizetés igénylésének gombjának megnyomásával lehet kezdeményezni. A minimális kifizetés összege bruttó 20.000 forint, és a kifizetés banki átutalással történik.

A Partner felel a kifizetéshez szükséges bankszámlaadatok helyességéért. A hibásan megadott adatokból keletkezett károkért a forme.hu nem vonható felelősségre.

 

5) Rendelések és szerződések kezelése

A forme.hu fenntartja a jogot, hogy olyan kéréseket vagy megrendeléseket elutasítson, amelyek nem felelnek meg a forme.hu elvárásainak, vagy amelyek megvalósítása külső tényezők miatt nem lehetséges.

Ezen felül a forme.hu fenntartja a jogot az olyan ügyfelek rendeléseinek elutasítására, akik korábban nem tudtak fizetni, vagy akik nem felelnek meg a forme.hu fizetési feltételeinek.

A megrendelések feldolgozásáért kizárólag a forme.hu felelős. A forme.hu vállalja az összes teendőt, mint például a kifizetések könyvelését, számlázást, sztornózást, reklamáció kezelést, csomagvisszaküldéseket és az ügyfélszolgálattal kapcsolatos feladatokat.

 

6) Értesítések/Hírlevelek

A forme.hu feldolgozza az eladásokat, amelyek  a webshopon keresztül történnek, és az ezekről származó statisztikákat elérhetővé teszi a partner számára a Partnerfiókjában.

7) Felelősség meghatározása

A Partner vállalja a felelősséget minden olyan kárért, amely az általa rendelkezésre bocsátott minták felhasználásából, sokszorosításából vagy nyilvánosságra hozatalából származik, és amely harmadik fél jogainak megsértéséből ered.

Ez a felelősség magában foglalja a forme.hu jogi eljárásból vagy kártalanításból származó összes költségét. Ha peres eljárás indul, a partner köteles a forme.hu korábban említett költségeit megtéríteni. Ilyen esetben a forme.hu előleget követelhet a védelmi költségek becsült összegével megegyezően a partnertől.

A forme.hu a szavatossággal és a garanciával kapcsolatos felelősségére vonatkozóan az ÁÜF rendelkezéseit tartja érvényben.

A forme.hu jogosult arra, hogy 30 napra inaktiválja a Partnerboltot, amennyiben az alábbi esetek egyike előfordul. Az inaktiválás ideje alatt a Partner által termelt jutalék megmarad, azonban a Partner boltja és mintái nem lesznek elérhetők az online felületeken.

Az inaktiválás esetének okai lehetnek:

 • Nagy mennyiségű hibás anyag feltöltése vagy rosszul feltöltött minták, például helytelenül megadott minta nevek.

 • Rosszminőségű vagy az oldal jellegéhez nem illeszkedő grafikák feltöltés
 • Háttérrel rendelkező , nyomtatási szempontból felesleges részekkel rendelkező (jpg, Jpeg) tömeges feltöltése.
 • Mondanivaló nélküli, egymáshoz hasonló képek tömeges feltöltése.
 • Harmadik alkalommal javítás, korrekció nélküli újraaktivált hibás minták. (Az elutasítás okát minden esetben közöljük a felületen, de kérhetnek pontosított tájékoztatást e-mailben vagy telefonon, ha a PDF-ből vagy a leírásból nem derül ki a probléma.)

 • Hibásan kitöltött adminisztrációs adatok, amelyek hátráltatják a könyvelési munkát - erről előzetesen e-mailben tájékoztatást küldünk.

 • Más designerek, pólómintákat forgalmazó weboldalak jogtalan grafikáinak használata. (Jogvédett tartalmak jogtalan felhasználása esetén akár egyetlen minta után is azonnali letiltást vonhat maga után.)

 

8) Szerződés időtartama/felmondás

Ez a megállapodás határozatlan időre jön létre, és mindkét fél részéről indoklás nélkül és felmondási idő nélkül bármikor felmondható. A felmondás írásban történhet mindkét fél részéről, vagy a Partner részéről a Partnerfiók törlésével. A felmondás után a felmondást megelőzően jóváírt jutalékok kifizetésre kerülnek a Partnerfiókban megadott feltételeknek megfelelően.

A Partnerfiók és a szerződés más személyekre való átruházása nem megengedett.

 

9) Kondíciók megváltozása

A forme.hu a Partner Általános Üzletszabályzatában előforduló esetleges változásokat nyilvánosságra hozza a www.forme.hu weboldalon, és az érintett Partnereket emailben értesíti a változásokról. Az értesítés kiküldését követően 3 hetes időszak áll rendelkezésre a változások elfogadására vagy visszautasítására. Ha a Partner visszautasítja a változásokat, a szerződés változatlan formában marad. Ha 3 héten belül nincs írásos ellenvetés a módosításokkal kapcsolatban, akkor mindkét fél elfogadja a változásokat.

Fontos tudni, hogy a Partner-Általános Üzletszabályzat változásainak visszautasítása esetén a forme.hu fenntartja a jogot a partnerszerződés felmondására, mivel minden Partnernek azonos feltételeket szeretne biztosítani.

Az írásos forma alatt az emailen vagy levélként érkező kinyilatkoztatásokat értjük. Az emailes kinyilatkoztatásokat a info@forme.hu címre lehet küldeni.

A forme megerősíti, hogy az ilyen módosítások nem érintik negatív módon a partnerek jutalékait a módosítást megelőző időszakra vonatkozóan.