Nem jó a póló mérete, ki lehet cserélni?

Igen, a termék átvételétől számított 14 napon belül ingyenesen cseréljük!

Hogyan működik? 

Amikor leadod a méretcsere igényedet, mi elkészítjük neked az új pólódat és átadjuk a futárszolgálatnak. Amikor megérkezik hozzád a futár, átadod neki a hibás méretet becsomagolva. 
Még csak címezned sem kell a csomagot, ezt a futár végzi. 

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt póló?

Jellemzően 3-7 munkanap alatt megérkeznek a megrendelt pólók. A szállításról további részleteket. SOS szállítással + 990 ft  2 munkanapon belül elkészítjük.

Milyen minőségűek a pólók?

A pólók alapanyaga tartós, kiváló minőségű prémium pamut, vagy pamut-poliészter keverék. A férfi pólók jellemzően bővebbek az átlagnál, a női pólók valamivel szűkebbek. A márkát tekintve pedig Malfini sűrűszövésű prémium gyűrűsfonással szőtt pólókra dolgozunk . A póló megrendelés leadása előtt mindenképpen tanulmányozd mérettáblázatainkat.

Milyen minőségűek a minták?

A készleten lévő mintáinkat , digitális  nyomtatóval készítjük. Törekszünk arra, hogy mindig a legjobb, legújabb technológiával dolgozzunk, Epson illetve Polyprint Direkt póló nyomtatókkal, hogy Neked évekig jó minőségű legyen a pólód!

Hogyan kell mosni, vasalni a pólókat?

Azt javasoljuk, hogy a pólókat kifordítva, kímélő módban, maximum 30-40 C°-on mosd. Vasalni közepesen meleg vasalóval szabad, és fontos, hogy a mintára mindenképpen tegyél egy sütőpapírt, mert anélkül kárt tehetsz benne.

Vannak extra nagy méretű pólóitok?

Egy kisebb készletet tartunk  4XL és 5XL méretű pólókból, ezeket még nem találod meg oldalunkon, de ha a rendelés előtt felveszed velünk a kapcsolatot, akkor ilyet is tudsz választani.

Hibásan érkezett a póló, vagy mást kaptál, mint amit megrendeltél?

Néha mi is hibát vétünk, így ha nem azt a pólót kaptad amit megrendeltél, küldj nekünk egy fotót a pólóról a giftformekft@gmail.com címre! Aznap, amikor jelzed tévedésünket, küldünk is egy másik pólót ingyenesen!